preskoči na sadržaj
Vijesti

Važna obavijest za roditelje i učenike

 

Poštovani roditelji, dragi učenici,

obavještavamo vas da se većina učitelja naše škole pridružuje općem štrajku zaposlenika u osnovnim i srednjim školama koji se nastavlja do daljnjega te iz tog razloga u četvrtak 21. studenoga 2019. u školi nije moguće organizirati nastavu prema redovnom rasporedu, ali učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti.

Ravnateljica Nikolina Puklin

  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 20. 11. 2019. 12:38

Obavijest za roditelje učenika 1.-8. razreda

Poštovani roditelji,

pozivamo vas na skupni roditeljski sastanak 1.-8. razreda koji će se održati dana 20. studenog 2019. (srijeda) s početkom u 18:00 sati. Na sastanku će predavanja održati djelatnice Obiteljskog centra u Krapini te djelatnik PP Zlatar Bistrica. Bez obzira na daljnji tijek štrajka, roditeljski sastanak će se održati prema planu.

  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 7. 11. 2019. 14:22

Važna obavijest za roditelje i učenike

Poštovani roditelji, dragi učenici,

obavještavamo vas da se većina učitelja naše škole pridružuje općem štrajku zaposlenika u osnovnim i srednjim školama koji se nastavlja do daljnjega te iz tog razloga u srijedu 20. studenoga u školi nije moguće organizirati nastavu prema redovnom rasporedu, ali učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti.

Ravnateljica Nikolina Puklin

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 19. 11. 2019. 11:45

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Učenici naše škole su u ponedjeljak 18. studenoga prigodno obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara paljenjem lampiona i ukrašavanjem školskih panoa.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 18. 11. 2019. 15:24

Važna obavijest za roditelje i učenike

Poštovani roditelji, dragi učenici,

obavještavamo vas da se većina učitelja naše škole pridružuje općem štrajku zaposlenika osnovnih i srednjih škola, koji će se održati u UTORAK 19. studenoga 2019. pa u školi nije moguće organizirati nastavu prema redovnom rasporedu, ali učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti.

Ravnateljica Nikolina Puklin

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 18. 11. 2019. 13:05

Adventska radionica UZ Belec

Pozivam sve članove Učeničke zadruge Belec (učenike, roditelje, učitelje i vanjske suradnike) na adventsku radionicu koja će se održati 22. studenog 2019. g. s početkom u 16,00 sati u OŠ Belec.

Na radionici će se izrađivati adventski vijenčići za potrebe UZ Belec.

Predsjednica UZ Belec, Nevenka Puklin

 

  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 15. 11. 2019. 07:51

Važna obavijest za roditelje i učenike

Poštovani roditelji, dragi učenici,

obavještavamo vas da se većina učitelja naše škole pridružuje općem štrajku zaposlenika osnovnih i srednjih škola, koji će se održati u UTORAK 12. studenoga 2019. pa u školi nije moguće organizirati nastavu prema redovnom rasporedu, ali učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti.

Ravnateljica Nikolina Puklin

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 11. 11. 2019. 14:27

Izvanučionička nastava učenika razredne nastave

Učenici razredne nastave Osnovne škole Belec i Područne škole Petruševec bii su 6. studenoga 2019. na terenskoj nastavi u Zagrebu. Gledali su predstavu Don Quijote u Dječjem kazalištu Dubrava. Posjetili su Zoološki vrt u kojem su vidjeli razne životinje i prisustvovali radionici. Na radionici su imali prilike čuti i naučiti ponešto o ugroženim vrstama životinja i njihovim staništima, a najhrabriji su dotaknuli i zmiju. Nakon toga otišli su na ručak u restoran Morski lav i poigrali se na dječjem igralištu u parku Maksimir.  Učenici su na terenskoj nastavi mnogo naučili i vratili se svojim kućama sretni, uzbuđeni i prepuni dogodovština.

Jasmina Petrinec

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 10. 11. 2019. 15:12

Posjetili nas učenici OŠ Ivana Gundulića iz Zagreba

Učenici 1. i 2. razreda naše škole, u pratnji razrednica Gordane Havoj i Jasmine Petrinec, bili su 23. listopada 2019. na terenskoj nastavi zajedno s učenicima 4.a i 4.b razreda Osnovne škole Ivana Gundulića iz Zagreba. Zajedno su razgledali crkvu Majke Božje Snježne u Belcu i prošetali do planinarske kuće Belecgrad.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 10. 11. 2019. 15:07

Posjetili smo sklonište za napuštene životinje Luč Zagorja

Učenice koje sudjeluju u izvannastavnoj aktivnosti Mali građani, zajedno sa školskom knjižničarkom, posjetile su sklonište za napuštene životinje Luč Zagorja te im odnijele donaciju hrane za pse i mace. Tamo su ih srdačno dočekali djelatnici  skloništa gđa Mirjana Zajec i dr. med. vet. Krunoslav Bodalec koji su naše šestašice upoznali s radom skloništa i integrirane veterinarske ambulante. Donacije učenika i učitelja skupljali smo na Svjetski dan životinja koji slavimo 4. listopada, a za svaku donaciju od pet kuna donatore smo nagradili malim znakom zahvale. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj volonterskoj akciji te vas pozivamo da, ukoliko imate mogućnosti, posjetite sklonište životinja Luč Zagorja te udomite vašeg budućeg najboljeg prijatelja. 

smileyheart

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 17. 10. 2019. 21:17

Obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježili smo tradicionalnim blagoslovom kruha i kolača koje su u školu donijeli naši učenici te zajedničkom molitvom s našim velečasnim Milanom Pušecom.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 17. 10. 2019. 21:04

Kazalište Prijatelj posjetilo našu školu

U četvrtak 17. listopada našu je školu ponovno posjetilo Kazalište Prijatelj koje je učenicima razredne nastave naše matične i područne škole izvelo predstavu Plesna haljina žutog maslačka nastalu prema priči Sunčane Škrinjarić.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 17. 10. 2019. 20:49

Uključili smo se u novi eTwinning projekt

Učenici našeg drugog i četvrtog razreda zajedno sa školskom knjižničarkom i učiteljicama Jasminom Petrinec i Šteficom Kovaček sudjeluju u eTwinning projektu eTwinning Christmas Tree (eTwinning božićno drvce), a u projekt su osim naše škole uključene i osnovne škole iz Italije, Litve, Grčke, Poljske i Portugala.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 15. 10. 2019. 20:36

Mjesec hrvatske knjige 2019.

Danas počinje Mjesec hrvatske knjige - manifestacija kojom se tijekom mjesec dana (od 15. listopada do 15. studenog) nastoji što više govoriti o knjizi te poticati čitanje. Ovogodišnja manifestacija je posvećena glazbi, a njen moto je U ritmu čitanja! U okviru manifestacije provodit će se i Nacionalni kviz za poticanje čitanja koji nosi naziv Ritam odrastanja, a u kojem će sudjelovati i učenici naše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 15. 10. 2019. 20:30

OBAVIJEST ZA PONEDJELJAK 14.10.2019.

Prema najavi Sindikata hrvatskih učitelja, u ponedjeljak, 14.10.2019. većina djelatnika škole Belec pridružuje se štrajku prosvjetnih djelatnika. Škola će bez obzira na najavljeni štrajk organizirati prijevoz, prehranu te čuvanje učenika u vremenu predviđenom prema redovnom rasporedu.

Od utorka 15.10.2019. nastava se opet odvija normalno

Molimo roditelje da prate našu web stranicu na kojoj ćemo vas pravovremeno obavijestiti o svim novim informacijama.

Ravnateljica

Nikolina Puklin

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 11. 10. 2019. 14:30

Predavanje o nenasilnom rješavanju sukoba

U petak 11. listopada u našoj je školi gostovala gđa Marijana Lovrenčić, socijalna pedagoginja Obiteljskog centra Krapina, koja je učenicima predmetne nastave održala predavanje o nenasilnom rješavanju sukoba. 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 11. 10. 2019. 14:21

Naš učitelj Mario među najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima u školskoj godini 2018./2019.!

Naš učitelj Hrvatskoga jezika Mario Šimudvarac nagrađen je među 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2018./2019. za svoj doprinos na unaprjeđenju odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske. Nagradu mu je uručila ministrica znanosti i obrazovanja dr. sc. Blaženka Divjak na Svjetski dan učitelja u subotu, 5. listopada 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Čestitamo od srca!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 8. 10. 2019. 22:41

Ugostili smo Jumicar - program prometne kulture za najmlađe

Našu je školu u srijedu 2. listopada posjetio Jumicar - program prometne kulture za najmlađe. U prometnoj edukaciji su osim naših drugašića sudjelovali i učenici Osnovne škole Mače te Osnovne škole Ante Kovačića iz Zlatara. Program se provodi pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a u suradnji s jedinicama lokalne samouprave Krapinsko-zagorske županije. U realizaciji manifestacije pomogle su i PU Krapinsko-zagorska, PP Zlatar Bistrica, GDCK Zlatar i DVD Belec.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 8. 10. 2019. 22:09

Tu v Belcu sme doma 2019.

Već tradicionalno Dani kajkavske riječi Zlatar započinju u Belcu manifestacijom Tu v Belcu sme doma. U manifestaciji su i ove godine sudjelovali učenici i učitelji naše škole i to u nedjelju 22. rujna kada su se predstavili naši zboraši pod vodstvom učiteljice Mirjane Horvat te naši Mali kajkavci pod vodstvom učiteljice Jasmine Petrinec koji su nam izveli igrokaz učiteljice Mirjane Bobinec Ideme v Evropu. Naš sedmaš Jasmin Korpar krasnoslovio je autorsku pjesmu Zgubil sam se v senji, dok nas je šestaš Marko Uroić počastio recitacijom pjesme Krič, autora Luke Kereše. Mlade recitatore pripremao je učitelj Mario Šimudvarac. Na manifestaciji su nastupile i Belečke mažoretkinje te mlađa sekcija KUD-a Belec za koje nastupaju bivši i sadašnji učenici naše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 8. 10. 2019. 22:00

NAJAVA

8. Znanstveni piknik biti će održan 27. i 28. rujna 2019. godine u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici.

  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 16. 9. 2019. 10:59

Obavijest učenicima i roditeljima za šk.god. 2019./2020.

Prijevoz učenika putnika odvijati će se prema prošlogodišnjem Voznom redu, a učenici će se prevoziti od prvog dana škole odnosno od 9.9.2019.

  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 6. 9. 2019. 14:33

Obavijest za roditelje i učenike

Poštovani roditelji, dragi učenici!

U ponedjeljak 9. rujna počinje nova nastavna godina.

Svi učenici dolaze u školu u 8:00 sati kada će se u holu škole održati svečani prijem naših prvašića.

Ove školske godine nastava će biti organizirana u dvije smjene na slijedeći način:

 • Učenici 1. i 3. razreda prvi tjedan nastave su u jutarnjoj smjeni
 • Učenici 2. i 4. razreda prvi tjedan nastave su u popodnevnoj smjeni
 • Učenici predmetne nastave su stalno u jutarnjoj smjeni

Podjela udžbenika za učenike od 1.-8. razreda bit će u prostorima Osnovne škole Belec u ponedjeljak i utorak, 9. i 10. rujna 2019. od 10:00 do 18:00 sati.

Komplete udžbenika i radnih bilježnica preuzimaju roditelji/skrbnici koji pritom potpisuju Izjavu uz predočenje osobne iskaznice i OIB-a roditelja/skrbnika.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 5. 9. 2019. 11:06

Kalendar školske godine 2019./2020.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 5. 9. 2019. 11:01

ZALOGAJČEK 4

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je objavilo poziv za dostavu projektnih prijedloga „Osiguranje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (šk.god.2019.-2020.)“

Obvezni kriterij pri odabiru najpotrebitije djece koja žive u siromaštvu ili su u riziku od siromaštva za sudjelovanje u projektu je kriterij DJECA IZ OBITELJI KOJE SU KORISNICI PRAVA NA DOPLATAK ZA DJECU.

  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 6. 8. 2019. 08:11

Obavijest o udžbenicima za šk.god. 2019./2020.

Udžbenike i radne bilježnice za školsku godinu 2019. /2020.  roditelji ne kupuju (Udžbenike financira MZO, a radne bilježnice Grad Zlatar i KZŽ).

Roditelji trebaju kupiti:

 • Geografski atlas za osnovnu školu (Hrvatska školska kartografija, Školska knjiga; kupuje se samo u 5. razredu),
 • likovne mape (Učenici od 1. do 4. razreda likovne mape izdavača Školska knjiga, a od 5. do 8. razreda Profil Klett.) i
 • radni materijali za izvođenje vježbi i praktičnog rada programa tehničke kulture (5. do 8. razred Školska knjiga).
  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 16. 7. 2019. 09:22

Obavijest za roditelje i učenike 8. razreda

Ispis prijavnica za učenike 8. razreda bit će 11.7.2019. u periodu od 8:00 do 12:00 sati. Roditelj dolazi zajedno s učenikom na potpisivanje prijavnice.

                                                             Petra Sviben, pedagoginja škole

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 2. 7. 2019. 12:01

Obavijest za učenike

Poštovani roditelji, dragi učenici,

došlo je vrijeme da zaokružimo još jednu nastavnu godinu. U srijedu 3. srpnja u 9:00 sati učenicima od 1. do 8. razreda razrednici će podijeliti zaslužene svjedodžbe i pohvalnice. Svim učenicima želimo ugodne i vesele ljetne praznike, a osmašima puno sreće pri upisu u srednju školu te uspješan nastavak srednjoškolskog obrazovanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 28. 6. 2019. 09:51

26. Smotra hrvatskoga školskog filma

Poslali smo tri filma na 26. Smotru hrvatskoga školskog filma. To su igrani film „Rasprodaja“ (6. razred), igrani film „Nadnaravni odrezak“ (6. razred) prema istoimenu tekstu iz knjige „Kod kuće je najgore“ Ephraima Kishona te autorski dokumentarni film „Sveta mesta beliečka“ (7. razred). Dokumentarni film „Sveta mesta beliečka“ prikazat će se na Smotri hrvatskoga školskoga filma koja će se održati u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Velikoj Gorici od 25. do 27. rujna 2019. godine. Mentor je učitelj Hrvatskoga jezika Mario Šimudvarac.

Poveznice na filmove možete pronaći pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 23. 6. 2019. 11:19

Završna priredba naše škole

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 17. 6. 2019. 20:29

Obavijest za učenike

Dragi učenici,

budući da je nastavna godina završila lijepo vas molim da vratite SVE posuđene knjige u našu školsku knjižnicu. Školska knjižnica će raditi prema uobičajenom radnom vremenu sve do sredine srpnja. Također, možete i posuditi knjige za čitanje tijekom praznika!

Vaša knjižničarka smileyheart

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 14. 6. 2019. 08:44

Petar Šarkanj na nagradnom putovanju u Crikvenici 2019.

Budući da je naš učenik 7. razreda Petar Šarkanj u listopadu osvojio drugu nagradu na Danima Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku u listopadu 2018. godine (Mala nagrada Gjalski) s radom „Tri sna ribarova sina“, nagrađen je trodnevnim izletom u Crikvenicu od 7. do 9. lipnja 2019. godine. Učenika je pratio njegov mentor Mario Šimudvarac.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 11. 6. 2019. 09:05

Izvanučionička nastava učenika trećeg i četvrtog razreda

Učenici 3. i 4. razreda Osnovne škole Belec i Područne škole Petruševec bili su na terenskoj nastavi 23. svibnja 2019. Posjetili su Muzej krapinskih neandertalaca. Nakon upoznavanja s davnom prošlošću, učenici su razgledali središte naše županije, grad Krapinu. Uslijedio je posjet županu Krapinsko-zagorske županije, gospodinu Željku Kolaru na njegovom radnom mjestu. Terenska nastava nastavila se posjetom dvorcu Trakošćan, razgledanjem njegove muzejske postave, perivoja, jezera i amfiteatra na otvorenom. Učenici su zatim uživali u lijepom vremenu, druženju i igri na otvorenom. 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 1. 6. 2019. 16:07

50. Sabor čakavskog pjesništva u Žminju

Učenici Osnovne škole Belec Karlo Kovaček (5. razred), Luka Kovaček (7. razred), Petar Šarkanj (7. razred), Petra Priščan (8. razred) i Ivana Topolski (8. razred) u subotu 25. svibnja 2019. godine posjetili su Rovinj i prošetali njegovom starom gradskom jezgrom. U Istru su se zaputili jer su kao gosti sudjelovali na 50. Saboru čakavskog pjesništva u istarskom gradu Žminju. Tamo su izveli kratak prigodan program u kojemu su predstavili kajkavsko narječje i tradiciju belečkoga kraja. U Žminju su kratkim i prihvaćenim nastupom predstavili Pučko otvoreno učilište dr. Jurja Žerjavića iz Zlatara, manifestaciju Dani kajkavske riječi te posebno njezinu priredbu Zbor malih pjesnika.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 27. 5. 2019. 13:33

Izvanučionička nastava u Klagenfurtu i Minimundusu

Učenici predmetne nastave Osnovne škole Belec u četvrtak 23. svibnja 2019. godine su tijekom izvanučioničke nastave posjetili grad Klagenfurt i park Minimundus u Austriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 27. 5. 2019. 13:23

Izvanučionička nastava naših prvašića i drugašića

U četvrtak 23. svibnja učenici 1. i 2. razreda OŠ Belec, u pratnji učiteljica Jasmine Petrinec i Vesne Futivić, bili su na terenskoj nastavi u Mariji Bistrici. Posjetili su Općinsku knjižnicu i čitaonicu, razgledali unutrašnjost crkve, sudjelovali u radionici izrade licitarskih srca i prošetali bistričkom kalvarijom. Na kraju su se poigrali na dječjem igralištu i sretno se vratili kući. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 27. 5. 2019. 12:58

Webinar za sve učenike koji upisuju 1. razred srednje škole

U suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNET) predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja za sve učenike koji upisuju 1. razred srednje škole u školskoj godini 2019./2020. organiziraju informativni webinar na temu provedbe ovogodišnjih elektroničkih prijava i upisa u srednje škole.

Webinar je planiran u četvrtak 23. svibnja 2019. godine u vremenu od 13 do 14:30 sati i bit će dostupan na poveznici https://meduza.carnet.hr/index.php/media/watch/13368Snimka informativnog webinara bit će postavljena na mrežnim stranicama CARNET-a i na www.upisi.hr.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 21. 5. 2019. 13:46

Naša knjižničarka sudjelovala na eTwinning mobilnosti u Sofiji

Naša školska knjižničarka Irena Buđa sudjelovala je na Multilateralnom seminaru za odgojno-obrazovne djelatnike osnovnih i srednjih škola održanom u glavnom gradu Bugarske od 16. do 18. svibnja 2019. godine. eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+ koja osim mogućnosti međunarodne suradnje s drugim školama na zajedničkim virtualnim projektima omogućuje i stručno usavršavanje poput ovog s ciljem uspostavljanja suradnje s europskim kolegama te planiranja i pokretanja međunarodnih projekata.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 21. 5. 2019. 12:54

Sudjelovali smo u projektu pod nazivom „BUDI SVIJETLA BUDUĆNOST U FILMSKOM KADRU“

Na službenoj Facebook stranici portala Zagorje.com danas (15.5) i sutra (16.5.) bit će objavljen film i ondje (na Facebook stranici portala) možete pozvati/tagirati sve učenike, prijatelje, poznanike, djelatnike škole i članove obitelji… kako bi lajkali tj. dali svoj glas filmu OŠ Belec i tako podržali OŠ Belec u borbi za nagradu publike.

Učenici koji su sudjelovali u izradi filma pozivaju se da dođu u petak, 17. svibnja 2019. godine, s početkom u 18.30 sati, u BLUESUN HOTEL „KAJ“, u Mariji Bistrici. 

Više informacija možete pogledati ovdje.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 15. 5. 2019. 10:38

Majčin dan

U čast svih majki i majčinstva svake se godine u većini zemalja pa i u Hrvatskoj obilježava Majčin dan i to druge nedjelje u mjesecu svibnju. Obilježavamo ga zato da zahvalimo našim mamama za svu dobrotu i ljubav koju nam daruju. Učenici našeg prvog razreda prošloga su tjedna zajedno sa svojom učiteljicom Jasminom Petrinec vrijedno izrađivali poklone za svoje mame te ih na Majčin dan ponosno darivali.

Od srca svim mamama želimo sretan Majčin dan!

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 12. 5. 2019. 12:50

Naši dečki županijski prvaci u odbojci!

Učenici 5. i 6. razreda naše škole sudjelovali su na županijskom natjecanju iz odbojke koje se održalo u Maču. Nakon odigranih utakmica i pobjeda protiv ekipa OŠ Mače i OŠ Josipa Broza Kumrovec osvojili su prvo mjesto te na taj način ostvarili pravo natjecanja na poludržavnoj završnici skupine ''Sjever'' koje će se održati 13. svibnja u varaždinskoj Areni. Naša ekipa će na tom turniru biti pojačana sudjelovanjem učenika Luke Kereše koji nije mogao sudjelovati na županijskom natjecanju zbog klupskih obaveza.

Čestitamo dečkima i učiteljici Jožici Gregorin te im želimo puno uspjeha u daljnjem natjecanju!

smileyheartyes

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 9. 5. 2019. 11:10

Postupak jednostavne nabave za izvođenje radova na sanaciji dijela krova Osnovne škole Belec

Temeljem čl. 6. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave robe, radova i usluga OŠ Belec, Osnovna škola Belec objavljuje poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova na sanaciji dijela krova OŠ Belec.

POZIV NA DOSTAVU PONUDA.pdf

POZIV NA DOSTAVU PONUDE - Krov OŠ Belec.docx

OŠ BELEC - TROŠKOVNIK SANACIJE KROVA - tender.xlsx

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 8. 5. 2019. 10:59

Obuka neplivača

Učenici naših trećih razreda su tijekom proljetnog odmora učenika sudjelovali u obuci neplivača koja se odvijala u vodenom parku Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama. U obuci su osim učenika naše matične i područne škole sudjelovali i učenici OŠ Mače, PŠ Peršaves, OŠ Franje Horvata Kiša Lobor i PŠ Petrova Gora. Jedan od trenera obuke neplivača bila je i naša učiteljica Tjelesne i zdravstvene kulture Jožica Gregorin, a u pratnji naših učenika bile su učiteljice Ines Bručić i Verica Havoić.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 7. 5. 2019. 19:13

Obilježili smo Svjetski dan knjige 2019.

U utorak 23. travnja u našoj je školi u sklopu proljetnih radionica za darovite učenike održana radionica Svjetski dan knjige s Marvelom te smo na taj način obilježili Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) i Dan hrvatske knjige (22. travnja). Na radionici su se učenici upoznali s Marvelovim stripovima, pogledali film Čuvari galaksije te se i sami okušali kao strip crtači. Demokratskim glasovanjem najuspješnijom strip crtačicom proglašena je Jelena Hopek koja je osvojila i lijepu knjižno-slatku nagradu. :)

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 26. 4. 2019. 08:57

Dio smo projekta Ruksak (pun) kulture

Naša je škola jedna od stotinjak odabranih osnovnih škola za program Ruksak (pun) kulture - umjetnost i kultura u vrtiću i školi za 2019. godinu. Program provodi Ministarstvo kulture u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a provedbom programa omogućava se usvajanje i približavanje umjetnosti i kulture djeci i mladima koji žive u sredinama s ograničenom dostupnosti kulturnim i umjetničkim sadržajima.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 26. 4. 2019. 08:54

Naši dečki odlični drugi na županijskom natjecanju iz odbojke!

Učenici 7. i 8. razreda  naše škole pod vodstvom učiteljice Jožice Gregorin sudjelovali su na županijskom natjecanju iz odbojke. Odličnom igrom i suradnjom uspjeli su se plasirati u finale. U finalu su nakon neizvjesne igre izgubili od ekipe OŠ Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog te osvojili drugo mjesto. Iskrene čestitke svim igračima, a sedmašima dogodine želimo još bolji plasman!

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 25. 4. 2019. 10:50

Proljetne radionice za darovite učenike Vijest ima dokument u privitku

Tijekom proljetnih praznika učenika u našoj će se školi ponovno održati Proljetne radionice za darovite, talentirane i motivirane učenike. Svi ste pozvani!

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 18. 4. 2019. 10:33

Naši učenici sudjelovali na 5. MathFestu

Učenici naše škole su u pratnji učiteljica Ines Bručić i Anamarije Gmaz sudjelovali na ovogodišnjem 5. MathFestu koji se održao u Termama Tuhelj. Učenici su bili podijeljeni u dvije ekipe - Sara Paradi, Luka Kostanjevečki, Lovro Kovaček i Rafael Kovaček predstavljali su našu razrednu nastavu, dok su Petra Turčec, Dario Turčec, Luka Lončar i Luka Bardi predstavljali predmetnu nastavu.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 18. 4. 2019. 09:32

Poduzetnička radionica „Skok do znanja“

Dana 5. travnja u suradnji sa Srednjom školom Konjščina u našoj školi održana je poduzetnička radionica „Skok do znanja“ za učenike 8. razreda. Radionicu proizvodnje vijača za preskakanje održale su nastavnice SŠ Konjščina Marija Brkić i Barbara Pluščec i njihove učenice. Naši osmaši dali su si mnogo truda oko izvršavanja zadataka te su na kraju dobili zasluženu pohvalu.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 18. 4. 2019. 08:47

Luka Lončar osvojio prvu nagradu u kategoriji proznih radova na Dječjem Kranjčiću 2019.

Učenik 6. razreda Luka Lončar sudjelovao je u subotu 13. travnja 2019. godine na 8. Susretu dječjega duhovnog stvaralaštva Stjepan Kranjčić u Križevcima. Na završnoj svečanosti Luka Lončar pročitao je svoj književni rad Judina kreda. Za taj rad nagrađen je prvom nagradom u kategoriji proznih radova. 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 13. 4. 2019. 23:11

Učenici razredne nastave uče i izvan učionice!

U utorak 9. travnja učenici razredne nastave OŠ Belec i PŠ Petruševec redovitu su nastavu održali izvan svojih učionica. Posjetili su grad Zabok, KIKI festival i Park znanosti u Mokricama.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 11. 4. 2019. 22:31

BAJ(KAJ)MO i PRI(ČA)JMO S MA(ŠTO)M 2019.

Bilo jednom ne tako davno da su bajkovita i mitološka bića posjetila Krapinu... Tamo je jednoga dana, u sunčanu subotu 30. ožujka 2019. godine, održan stručni skup, drugi Dan bajke. Organizatori su Hrvatsko knjižničarsko društvo, Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije, Srednja škola Krapina i Gradska knjižnica Krapina. Naš učitelj Hrvatskoga jezika Mario Šimudvarac prisustvovao je na cjelodnevnom skupu. Slušao je bajke i priče koje su bile pripovijedale za djecu i odrasle Nada Mihaljević, Valentina Mokrovčak, Danica Pelko, Ines Krušelj-Vidas, Tanja Mravak i Margareta Peršić. Ušao je u bibliobus riječke knjižnice.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 8. 4. 2019. 08:07

Margareta Peršić gostovala u našoj školi

U petak 29. ožujka u našoj je školi gostovala naša poznata ilustratorica i pripovjedačica bajki Margareta Peršić te nas kroz priču o jednom ne osobito bistrom mladiću koji je krenuo na putovanje svijetom kako bi pronašao žmarce osvojila svojom energijom i maštom! 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 30. 3. 2019. 18:35

Kazališna družina Smješko posjetila našu školu

Kazališna družina Smješko posjetila je našu školu i izvela predstavu Kraljević Čuperko prema motivima istoimene bajke Charlesa Perrauta u dramatizaciji i režiji Frane Marije Vranković. Kroz predstavu naši su učenici upoznali djevojčice Sofiju (Mia Krajcar) i Kalistu (Selma Mehić) te dječaka Riqueta (Mladen Kovačić) te dobili odgovor na pitanje što nas čini lijepim i pametnim.

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 30. 3. 2019. 18:28

Klokan opet svratio do naše škole

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva danas se po dvadeset i prvi put održalo Međunarodno matematičko natjecanje Klokan bez granica. U našoj se školi, pod budnim okom naše glavne matematičarke učiteljice Anamarije Gmaz, natjecalo četrdesetak učenika u različitim dobnim kategorijama Klokana. 

  :: opširnije :: 


objavio: Irena Buđa  datum: 21. 3. 2019. 19:40

Postupak jednostavne nabave za izvođenje radova na sanaciji dijela krova Osnovne škole Belec

Temeljem čl. 6. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave robe, radova i usluga OŠ Belec, Osnovna škola Belec objavljuje poziv na dostavu ponuda za izvođenje radova na sanaciji dijela krova OŠ Belec

Dokumenti:

  :: opširnije :: 


objavio: Janja Hitrec-Gregorić  datum: 20. 3. 2019. 15:48
» Arhiva naših vijesti    
 


Tražilica

Misao tjedna

"Zagrljaj je prekrasan dar - jedna veličina odgovara svima."

Nepoznati autor


175 godina škole

  


Školski prijevoz

 

Priloženi dokumenti:
Vozni red 2017.-2018.docx


Školska kuhinja

 

Priloženi dokumenti:
Jelovnik Osnovna skola Belec.docx


Robotika

 


Anketa
Zbog čega ste posjetili web stranice naše škole?

Raspored zvona
 1. sat 8:00 - 8:45
 2. sat 8:50 - 9:35
 3. sat 9:55 - 10:40
 4. sat 10:45 - 11:30
 5. sat 11:35 - 12:20
 6. sat 12:25 - 13:10
 7. sat 13:15 - 14:00
 8. sat 14:05 - 14:50

Korisni linkovi

Školska natjecanja


Vremenska prognoza

Kalendar
« Listopad 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Vijesti

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
preskoči na navigaciju